Rabarberu putas

Sastāvdaļas

  • 250 g rabarberu
  • 60 g cukura
  • 2 olu baltumi
  • Citronu miziņa
  • 2 ēd.k.liķiera

Pagatavošana

1 min.
  1. Rabarberus nomazgā, nomizo, sagriež gabaliņos.
  2. Pārber ar cukuru un sautē biezenī, tad izberž caur sietu.
  3. Atdzisušam biezenim pieliek olu baltumus, sarīvētu citronu miziņu, pielej liķieri un saputo stingrās putās.
  4. *** Pasniedz ar svaigiem augļiem, vaniļas mērci vai saputotu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi