Ābolu un baltmaizes pudiņš

Sastāvdaļas

  • 3 gl.rīvmaizes
  • 8 āboli
  • 3 ēd.k.cukura
  • 500 g salda krējuma
  • Pusgl.verdošā ūdens
  • 2 olas
  • 2 ēd.k.sviesta
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. No sakaltušās baltmaizes pagatavo rīvmaizi.
  2. Ietaukotā veidnē liek kārtām nomizotus, bez sēklotnes, uz pusēm sagrieztus ābolus.
  3. Tos pārkaisa ar cukuru, kanēli un rīvmaizi.
  4. Masu apslakā ar verdošu ūdeni, pārlej ar krējuma un olu maisījumu.
  5. Pārslakā ar kausētu sviestu un cep cepeškrāsnī.
  6. Atdzesē, pasniedz galdā ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi