Kāposti ungāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg skābētu kāpostu
  • Žāvētas čukgaļas gabaliņi
  • 50 g sacepti sīpoli
  • Tauki
  • 50 g milti
  • Pipari - nedaudz
  • Dilles pēc vēlēšanas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ņem skābētus kāpostus un izsautējiet tos pašu sulā.
  2. Pieliekot klāt žāvētu cūkgaļas gabaliņus.
  3. Sīpolu sacepiet taukos, kamēr tie kļūst zeltaini dzelteni.
  4. Sajauciet tos ar miltiem.
  5. Kad kāposti ir mīksti, pielieciet klāt sīpolus un nedaudz piparus.
  6. Ja iespējams dilles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi