Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti puravi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g lielu puravu stulbāju
  • Tauki
  • PILDĪJUMAM
  • 250 g maltas cūkgaļas
  • Sīpols
  • 3 ēdk.sarīvētu svaigu kāpostu
  • 2 ēdk.pusgatavu rīsu
  • Ēdk.tomātu pastas
  • Sāls
  • Maltie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Puravu stulbājus sagriež 10 cm garos gabalos.
  2. Applaucē un sadala cilindros pildīšanai, vēlreiz noskalo.
  3. PILDĪJUMAM:Sasmalcinātus sīpolus sacep taukos, atdzesē.
  4. Kopā ar rīsiem, kāpostiem, sāli, pipariem, tomātu pastu pievieno gaļai.
  5. Sajauc un pilda puravos, liek uz ietaukotas pannas.
  6. Pārliek ar tauku piciņām, pielej nedaudz ūdens un cepeškrāsnī cep gatavus.
  7. P.S. Puravus var pildīt arī ar sakņu pildījumu:
  8. Notīrītus, noskalotus 4-5 burkānus sarīvē uz sakņu rīves.
  9. 3 sīpolus sasmalcina, apcep ēdk.sviestā.
  10. Pievieno ēdk.tomātu biezeni, sāli, nedaudz ūdens un pasautē 10 minūtes.
  11. Pēc tam pievieno pusgatavus 1/3-½ glāzes rīsus, izmaisa.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas