Pildītas bietes

Sastāvdaļas

  • 4 lielas bietes
  • 1 ½ gl.skāba krējuma
  • ½ gl.ūdens
  • Tējk.ķimeņu
  • Sāls
  • PILDĪJUMAM
  • 2 ½ ēdk.rīsu
  • 3 saldskābi āboli
  • Ola
  • 2 ēdk.sviesta
  • Tējk.cukura
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Novārītas bietes nomizo, izdobj vidus, piepilda.
  2. Liek pannā, pārlej ar ūdens un krējuma maisījumu, kam pievienotas ķimenes, sāls.
  3. Cepeškrāsnī cep 15 minūtes.
  4. PILDĪJUMAM: rīsus izvāra mīkstus, pievieno sarīvētus, nomizotus ābolus.
  5. Olu, kausētu sviestu, cukuru, sāli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi