Kartupeļi ar biezpiena pildījumu

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu - nemizotu, vārītu
  • 200 g biezpiena
  • 1 ola
  • 100 g siera
  • Ķimenes
  • Sāls
  • Speķis vai taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. PILDĪJUMAM: biezpienā iemaisa sakultu olu, sāli, ķimenes.
  2. Kartupeļus notīra, izdobj, tad piepilda.
  3. Ietaukotā veidnē vai uz plāts liek pildītos kartupeļus.
  4. Katram uzliek pa siera šķēlei, virs tās - speķa vai taukvielu piciņas.
  5. Sakarsētā cepeškrāsnī cep, līdz siers izkusis un noklāj kartupeļus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi