Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Sarkanvīna kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 gr milti
  • 250 gr cukurs
  • 250 gr margarīns, vai sviests
  • 100 gr šokolādes (labāk skaidiņās, bet var arī sarīvēt)
  • 1 paciņa cepamais pulveris
  • 1 tējkarote kanēlis
  • 1 tējkarote kakao pulveris
  • 1 paciņa vanilīncukurs
  • 4 olas
  • 125 ml sarkanvīns, vai melanis balzāms
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Miltus, cukuru, šokolādes skaidiņas, cepamo pulveri, vanilīncukuru, kanēli un kakao sajauc traukā, pa gabaliņam piegriež margarīnu, 4 olas un vīnu, vai balzaamu un visu labi sakuļ mikserī, vai kārtīgi izmais līdz viendabīgai masai. Tad lej ar sviestu ieziestā formā (man ir forma ar diametru 26cm un 4 cm augstaam malām) un liek cepties uz 30-40min. 200 grādu temperatūrā. es daru tā, ka pirmās 20 min cepu 200 grādos un tad vēl 10-15 min 180. Šī kūka atgādina ziemassveetkus un, ja ir veeleešanās var griezt uz pusēm un smērēt kaut ko iekšā :))) Bet mums visiem ļoti labi garšo arī tāpat :)))
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas