Sarkanvīna kūka

2005. gada 15. oktobris
Foto: Kristine
Pagatavošana
60 min
1. Miltus, cukuru, šokolādes skaidiņas, cepamo pulveri, vanilīncukuru, kanēli un kakao sajauc traukā, pa gabaliņam piegriež margarīnu, 4 olas un vīnu, vai balzaamu un visu labi sakuļ mikserī, vai kārtīgi izmais līdz viendabīgai masai. Tad lej ar sviestu ieziestā formā (man ir forma ar diametru 26cm un 4 cm augstaam malām) un liek cepties uz 30-40min. 200 grādu temperatūrā. es daru tā, ka pirmās 20 min cepu 200 grādos un tad vēl 10-15 min 180. Šī kūka atgādina ziemassveetkus un, ja ir veeleešanās var griezt uz pusēm un smērēt kaut ko iekšā :))) Bet mums visiem ļoti labi garšo arī tāpat :)))
Uz augšu