Sievasmātes sapnis

Sastāvdaļas

  • 3 -5 kg liesas gaļas
  • Mērcei: 1 pudele portera alus, 1 pudele eļļas, 1 sagriezts sīpols, 6 daiviņas ķiploka, sāls, pipari, kadiķogas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu aplej ar mērci, liek uz pannas un cepeškrāsnī sautē 3-4 stundas. Bieži apgroza un pārlej ar mērci. Kad gaļa gatava, izņem no mērces. Mērcei pievieno miltus, krējumu, pēc vajadzības citas garšvielas. Uzvāra un tā ir gatava. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi