Mīklā cepti āboli ar citronu sulu

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Ievārījums vai cukurs sajaukts ar kanēli
  • Citronu sula
  • Salds vai skābs krējums
  • Olas
  • Sviests
  • Milti
  • Taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo ābolus no vida sākot izņem serdi.
  2. Piepilda ar ievārījumu vai cukuru sajauktu ar kanēli.
  3. Ābolus apsmērē ar citronu sulu atstāj pusstundu, lai stāv.
  4. Sataisa mīklu: ņem saldu vai skābu krējumu.
  5. Uzputo olu dzeltenumu, sviestu un miltus.
  6. Ābolus liek mīklā un vāra taukos, var cept arī cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi