Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Mīklā cepti āboli ar citronu sulu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Ievārījums vai cukurs sajaukts ar kanēli
  • Citronu sula
  • Salds vai skābs krējums
  • Olas
  • Sviests
  • Milti
  • Taukvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo ābolus no vida sākot izņem serdi.
  2. Piepilda ar ievārījumu vai cukuru sajauktu ar kanēli.
  3. Ābolus apsmērē ar citronu sulu atstāj pusstundu, lai stāv.
  4. Sataisa mīklu: ņem saldu vai skābu krējumu.
  5. Uzputo olu dzeltenumu, sviestu un miltus.
  6. Ābolus liek mīklā un vāra taukos, var cept arī cepeškrāsnī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu un aveņu sorbets

Rabarberu un aveņu sorbets

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas