Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gaļas kārtojuma kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½citrona sula
  • 400 g liellopu filejas (tīrītās)
  • 400 g maltās vistas gaļas
  • 400 g treknās maltas cūkgaļas
  • 8 olas
  • 200 g siera (pikanta)
  • 150 g sīpolu
  • Baltmaizes grauzdiņu
  • 30 g eļļas
  • Sāls
  • Maltie pipari
  • Ķiploks
  • Kokosriekstu skaidiņas
  • Malts ingvers
  • Sojas mērce
  • Piecu piparu maisījums
  • Muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopu fileju sagriež ļoti tievās smalkās strēmelītēs.
  2. Sajauc ar sāli, 5 piparu maisījumu, maltu ingveru, citronu sulu, sojas mērci u.c.
  3. Atstāj 3-4 stundas marinēties.
  4. Gaļai jābūt pikantai.
  5. Malto vistas gaļu sajauc ar 2 olām, sāli, pipariem, muskatrieksta, saspiestu ķiploku.
  6. Atstāj 1 stundu ievilkties.
  7. Sīpolus smalki sagriež, apcep eļļā, atdzesē, piejauc pie maltās cūkgaļas.
  8. Vēl pievieno 2 olas, sāli, piparus un atstāj 1 stundu ievilkties.
  9. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
  10. Baltmaizei nogriež garozu, sagriež kubiņos, liek cepeškrāsnī izkalst (bez taukvielām).
  11. Formu ar noņemamām malām ieziež ar eļļu.
  12. Kārto vistas gaļas masu,½ rīvētu sieru, liellopu filejas strēmelītes, ½ rīvēta siera, cūkgaļas masu.
  13. Liek cepties līdz 200 C sakarsētā cepeškrāsnī 40 minūtes.
  14. Tad uzber grauzdiņus, pārlej ar garšvielām, sakultām olām, pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.
  15. Cep gatavu apmēram vēl 40 minūtes.
  16. Izņem no cepeškrāsni.
  17. 5-7 minūtes atdzesē.
  18. *** Ēd karstu ar karstiem dārzeņu salātiem vai aukstu meloni.
  19. Klāt piedzerot sausu sarkanvīnu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas