Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Jogurta krēms ar ogām

Jogurta krēms ar ogām

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas dzeltenumi
  • 4 + 2 ēd.k. pūdercukurs
  • 1 pac. (15 g )želantīns
  • 500 ml jogurta
  • 250 ml saldais krējums
  • Apm. 250 g svaigas ogas
  • Zemeņu mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Olu dzeltenumus sajauc ar 4 ēd.k.pūdercukuru, maisot līdz izveidojās gaiša masa.
  2. Želantīnu atšķaidiet ar 230 ml verdoša ūdens un maisot 3-5 min. Želantīnu pievieno olu masai. Pie olu masas pievienojam jogurtu.
  3. Saputojam saldo krējumu ar 2 ēd.k. pudercukura un samaisam ar svaigām ogām.
  4. pie saputotu saldo krējumu pievienojam olu masu ar jogurtu un salejam porciju trauciņos.
  5. 6 porcijām.
  6. *** Pasniedz ar zemeņu mērci.
  7. Svaigas zemenes ar cukuru virtuves kombainā samaļ vienveidīgā masā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas