Ābolu desertiņš

Sastāvdaļas

  • 60 g apelsīnu
  • 60 g banāni
  • 40 g kakao ķīseļa
  • 10 ml vīns
  • 10 g vafeles
  • 30 g putukrējums
  • KAKAO ĶĪSELIS
  • 80 g kakao
  • 200 g cukura
  • Kartupeļu milti
  • 1 l ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Augļus sagriež plāksnītēs un sakārto glāzē.
  2. Pārlej ar kakao ķīseli.
  3. *** Pasniedzot dekorē ar saputotu saldo krējumu un vafeles gabaliņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi