Kandavas brunete

2005. gada 13. oktobris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Saputo olas ar cukuru, pievieno krējumu un miltus, ar etiķi dzesētu sodu, izmaisa.
2. Lej formā un cep 180 C -40 minūtes.
3. Atdzesē, pārgriež uz pusēm.
4. Otrai kārtai mīklu pagatavo tāpat kā pirmajai, beigās pievieno 2 ēd.k. kakao.
5. Krēmu gatavo no skāba krējuma, cukura, rīvētām dzērvenēm, želantīna.
6. Sajauc visas krēma sastāvdaļas, izņemot želantīnu.
7. Želantīnu aplej ar aukstu, vārītu ūdeni, uzbriedina, nokāš, izkausē ūdens peldē, atdzesē, pievieno krēmam.
8. Biskvītus pārziež ar krēmu, liek vienu uz otru, kārto torti un pārziež ar glazūru.
9. Glazūrai - saputo sviestu ar cukuru, pievieno krējumu un kakao.
10. Lai torte būtu garšīgāka, to pa nakti ieliek ledusskapī un ļauj ievilkties.
11. *** Sniedzot galdā rotā, šoreiz ar krāsaino cukuru un vīnogu "kronīšiem".
Uz augšu