Vistas fileja ar burkāniem un sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas filejas
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 svaigi burkāni
  • 200 ml skāba krējuma, sāls , pipari
  • Vistas buljona kubiņš

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabalos. Sīpolus nomizo un sagriež ripiņās. Ķiplokus nomizo un sagriež gabaliņos. Burkānus nomizo un sarīvē skaidiņās.
  2. Uz cepeškrāsns pannas kārtam lieks visus iepriekš minētos produktus. Vispirms vistu, tad burkānus, tad sīpolus un ķiplokus. Visu masu aplej ar uzvārītu vistas buljonu. Pastarpai ir jāiekaisa nedzudz sāls, pēc garšas. Jārēķinās ar to, ka arī vistas buljons dod sāļumu. Pāri visas uzlej krējumu. sagatavoto masu liek cepeškrāsni 200 grādu temperatūra un cep apmēram 40 min. Kad visi dārzeņi un vista gatava, ēdienu var ēsto kopā ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem. Ēdienam ir patīkami saldena garša, ko dod burkāni un sīpoli

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi