Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar burkāniem un sīpoliem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas filejas
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 svaigi burkāni
  • 200 ml skāba krējuma, sāls , pipari
  • Vistas buljona kubiņš
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabalos. Sīpolus nomizo un sagriež ripiņās. Ķiplokus nomizo un sagriež gabaliņos. Burkānus nomizo un sarīvē skaidiņās.
  2. Uz cepeškrāsns pannas kārtam lieks visus iepriekš minētos produktus. Vispirms vistu, tad burkānus, tad sīpolus un ķiplokus. Visu masu aplej ar uzvārītu vistas buljonu. Pastarpai ir jāiekaisa nedzudz sāls, pēc garšas. Jārēķinās ar to, ka arī vistas buljons dod sāļumu. Pāri visas uzlej krējumu. sagatavoto masu liek cepeškrāsni 200 grādu temperatūra un cep apmēram 40 min. Kad visi dārzeņi un vista gatava, ēdienu var ēsto kopā ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem. Ēdienam ir patīkami saldena garša, ko dod burkāni un sīpoli
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas