Sāļā rulete

2005. gada 17. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Atver lavašu, izklāj uz galda kā papīru. Sasmērē ar kausēto sieru (iesaku iegādāties šķidrāku) (var izmantot sāļos biezpiena krēmus), pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem, gabaliņos sagrieztu lasi (iesaku smalkus garenus gabaliņus) un strēmelītēs sagrieztu gurķi - salīdzinoši nedaudz. Sarullēt, ielikt ledusskapī, pēc tam izņemt, sagriezt 1 - 1,5 cm biezos gabaliņos, pasniegt pamīšus sakārtotus ar svaiga gurķa šķēlītēm. Ātri, garšīgi un izdevīgi... izskatās arī jauki :) Tādu pašu ruleti var pagatavot ari no tunča un no salami :)
Uz augšu