Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Grilēta fileja medus glazūrā

2005. gada 12. oktobris
Foto: Madre
Pagatavošana
1 min
1. Glazūra:
2. Siltā buljonā iejauc medu, čillī, tomātu biezeni, eļļu, papriku, ķimenes. Maisījumu uz lēnas uguns pavāra 10 minūtes. Maisa līdz maisījums kļūst viendabīgs.
3. Fileja:
4. Uz uzkarsēta grila liek filejas un cep kādas 3 minūtes. Tad fileju apmērcē glazūrā un gabalus apgrozot cep vēl kādas 3 minūtes. Liek uz šķīvjiem un ļauj nedaudz padzist. Pirms pasniegšanas filejām pārlej atlikušo glazūru.
5. Var cept arī uz pannas. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem.
Uz augšu