Grilēta fileja medus glazūrā

Sastāvdaļas

  • 1 glāze medus
  • ½ glāze vistas gaļas buljons
  • 3 ēd.karotes tomātu biezenis
  • 1 tēj.karote paprikas pulveris
  • 1 tējkarote maltās ķimenes
  • 500 gr (4 gabalos) vistas fileja
  • 2 ēd.karotes eļļa
  • Čillī pipari
  • Sāls, melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Glazūra:
  2. Siltā buljonā iejauc medu, čillī, tomātu biezeni, eļļu, papriku, ķimenes. Maisījumu uz lēnas uguns pavāra 10 minūtes. Maisa līdz maisījums kļūst viendabīgs.
  3. Fileja:
  4. Uz uzkarsēta grila liek filejas un cep kādas 3 minūtes. Tad fileju apmērcē glazūrā un gabalus apgrozot cep vēl kādas 3 minūtes. Liek uz šķīvjiem un ļauj nedaudz padzist. Pirms pasniegšanas filejām pārlej atlikušo glazūru.
  5. Var cept arī uz pannas. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi