Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grilēta fileja medus glazūrā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze medus
  • ½ glāze vistas gaļas buljons
  • 3 ēd.karotes tomātu biezenis
  • 1 tēj.karote paprikas pulveris
  • 1 tējkarote maltās ķimenes
  • 500 gr (4 gabalos) vistas fileja
  • 2 ēd.karotes eļļa
  • Čillī pipari
  • Sāls, melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Glazūra:
  2. Siltā buljonā iejauc medu, čillī, tomātu biezeni, eļļu, papriku, ķimenes. Maisījumu uz lēnas uguns pavāra 10 minūtes. Maisa līdz maisījums kļūst viendabīgs.
  3. Fileja:
  4. Uz uzkarsēta grila liek filejas un cep kādas 3 minūtes. Tad fileju apmērcē glazūrā un gabalus apgrozot cep vēl kādas 3 minūtes. Liek uz šķīvjiem un ļauj nedaudz padzist. Pirms pasniegšanas filejām pārlej atlikušo glazūru.
  5. Var cept arī uz pannas. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas