Āboli kūkā

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 4 olas
  • 1 ½ glāzes miltu ( tik daudz, lai nav par šķidru un nav pa biezu)
  • 4 āboli
  • 2 ēd.karotes sviesta
  • 2 batona rikas, bet ne mīkstas
  • 2 ēd. karotes pūdercukura

Pagatavošana

50 min.
  1. Sviestu, cukuru, olas saputo; pievieno miltus.
  2. Cepamajā veidnē liek sviestu, izkausē; uzber sadrupinātu maizi, lai piesūcas sviesta.
  3. Sagrieztas ābolu šķēlites izkliedē uz sviestā piesūcinātās maizes.
  4. Lej mīklu uz āboliem.
  5. Cep sasildītā cepešplīti ~220 C: ~30min.
  6. Gatavu apber ar pūdercukuru

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi