Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu krēms ar rīvētu rupjmaizi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze saldskābu ābolu
  • 1 glāze sarīvētas klona maizes
  • 2 glāzes putukrējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saldskābu ābolu masas ( ceptus ābolus karstus izrīvē caur sietu, pieliek cukuru) sajauc ar sarīvētu klona maize, kas nedaudz apcepta sviestā un putukrējuma.
  2. Patur ledusskapī lai sacietē.
  3. Pasniedz ar vaniļas mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas