Ābolu krēms ar rīvētu rupjmaizi

Sastāvdaļas

  • 1 glāze saldskābu ābolu
  • 1 glāze sarīvētas klona maizes
  • 2 glāzes putukrējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Saldskābu ābolu masas ( ceptus ābolus karstus izrīvē caur sietu, pieliek cukuru) sajauc ar sarīvētu klona maize, kas nedaudz apcepta sviestā un putukrējuma.
  2. Patur ledusskapī lai sacietē.
  3. Pasniedz ar vaniļas mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi