Pildīts cālis

2005. gada 11. oktobris
Foto: Dace
Pagatavošana
1 min
1. Izmērcē rozīnes apmēram 3 stundas vīnā, bet ja negarso, var nemaz nemērcēt vīnā un arī nemaz nelikt rozīnes. Ābolus sagriež gabaliņos un samaisa nedaudz ar saldkrējumu un visu masu ievieto cālī, tad pašu cālīti apkaisa ar garšvielām, kādas vislabāk patīk (baigi garšīgā ir speciālā vistas garšviela) un liek cepeškrāsnī cepties kamēr cālītis gatavs. Cepšanas ilgums atkarīgs no plīts kādā cepjat, ja tā ir lauku plīts - ideāli :), apcepsies skaisti, tikai jāapgriež pa laikam uz citu pusīti panna, lai apcepās vienmērīgi, cepšana apmēram ir kādas 3 stundas, viss atkarīgs tiešām no plīts kādā cepjam, bet rezultāts garšīgs!
2. Kad cālītis gatavs varam sākt griezt un apēst visu, arī to, kas iekšā, tas parasti ir ļoti garšīgs! :)
3. Labu apetīti
Uz augšu