Cepti burkāni ar zirniem

Sastāvdaļas

  • Burkāni-4-5 gab
  • Bundžiņa marinētu zoļo zirņu
  • Eļļa
  • Majonēze vai krējums
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Rupji sarīvētus burkānus cepj uz pannas līdz paliek vietām brūngani.
  2. Pievieno pusi budžiņas zaļo zirņu un cep zem vāka vēl dažas minūtes.
  3. Beigās pievieno sāli.
  4. Var arī majonēzi vai krējumu.
  5. Pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem:ceptām jūras zivīm vai ar visu iepriekš minēto kopā kā piedevu pie ēdiena.
  6. Garša saldena un maiga.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi