Tūristu brokastis

Sastāvdaļas

  • 1 kg gaļas
  • 25 g sāls
  • 1 tējk. melno piparu
  • 1 ķiploka daiviņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Var izmantot cūkas, liellopa, aļņa u.c. gaļu.
  2. Gaļu samaļ, pievieno garšvielas un kārtīgi samīca. Cieši sapilda dezinficētās 0,5l burciņās, uzliek novārītu metāla vāciņu un pasterizē 100 gr. temperatūrā 40 - 45 min, pēc tam aizvalcē.
  3. Uzglabā vēsā vietā.

Komentāri

Dainis 2010. gada 16. marts 13:04
Šausmīgi sāļš!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi