Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Augļu kūciņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 500 g konservētu mandarīnu
  • 450 g konservētu ananāsu
  • 200 g mīksta sviesta vai margarīna
  • 175 g cukura
  • 1 šķips. sāls
  • 5 gb. olas
  • 1 citrona miziņa(rīvēta)
  • 375 g miltu
  • 1 pac. cepampulvera
  • 250 g krējuma
  • Piedevām
  • 150 g ananāsu ievārījuma vai apelsīnu marmelādes
  • 2 -3ēd.k. kokosriekstu skaidiņas
  • Citronmelisas lapiņas rotāšanai
  • Taukviela plāts ieziešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Konservētos augļus ieber caurdurī un notecina lieko šķidrumu. Sviestu saputo ar cukuru un sāli, pa vienai pievieno olas.Pieber rīvēto citronu miziņu.Isijā miltus un cepamo pulveri, pievieno krējumu un maisa visu, līdz veidojas gluda masa.
  2. Plātiapziež ar taukvielām un pārklāj ar mīklu. Virsū kārto augļus.Plāti liek 175°Ckarstā cepeškrāsnī un cep 30-40min. Gatavo kūku izņem no krāsns un atdzesē.
  3. Ievārījumu vai marmelādi sasilda un izberž caur sietu, pēc tam apziež kūkas virsmu.Pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām. Sagriež gabaliņos un izrotā ar citronmelisas laoiņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas