Augļu kūciņas

2005. gada 7. oktobris
Foto: Inga Artemjeva
Pagatavošana
1 min
1. Konservētos augļus ieber caurdurī un notecina lieko šķidrumu. Sviestu saputo ar cukuru un sāli, pa vienai pievieno olas.Pieber rīvēto citronu miziņu.Isijā miltus un cepamo pulveri, pievieno krējumu un maisa visu, līdz veidojas gluda masa.
2. Plātiapziež ar taukvielām un pārklāj ar mīklu. Virsū kārto augļus.Plāti liek 175°Ckarstā cepeškrāsnī un cep 30-40min. Gatavo kūku izņem no krāsns un atdzesē.
3. Ievārījumu vai marmelādi sasilda un izberž caur sietu, pēc tam apziež kūkas virsmu.Pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām. Sagriež gabaliņos un izrotā ar citronmelisas laoiņām.
Uz augšu