Augļu kūciņas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 500 g konservētu mandarīnu
  • 450 g konservētu ananāsu
  • 200 g mīksta sviesta vai margarīna
  • 175 g cukura
  • 1 šķips. sāls
  • 5 gb. olas
  • 1 citrona miziņa(rīvēta)
  • 375 g miltu
  • 1 pac. cepampulvera
  • 250 g krējuma
  • Piedevām
  • 150 g ananāsu ievārījuma vai apelsīnu marmelādes
  • 2 -3ēd.k. kokosriekstu skaidiņas
  • Citronmelisas lapiņas rotāšanai
  • Taukviela plāts ieziešanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Konservētos augļus ieber caurdurī un notecina lieko šķidrumu. Sviestu saputo ar cukuru un sāli, pa vienai pievieno olas.Pieber rīvēto citronu miziņu.Isijā miltus un cepamo pulveri, pievieno krējumu un maisa visu, līdz veidojas gluda masa.
  2. Plātiapziež ar taukvielām un pārklāj ar mīklu. Virsū kārto augļus.Plāti liek 175°Ckarstā cepeškrāsnī un cep 30-40min. Gatavo kūku izņem no krāsns un atdzesē.
  3. Ievārījumu vai marmelādi sasilda un izberž caur sietu, pēc tam apziež kūkas virsmu.Pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām. Sagriež gabaliņos un izrotā ar citronmelisas laoiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi