Marmora kūka ar olu liķieri

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 5 olas
  • 200 g cukura
  • 1 pac. van.cukura
  • ¼l olu liķiera
  • ¼l eļļas
  • 300 g miltu
  • 1 pac. cepampulvera
  • 5 ēd.k. kakao pulvera
  • Piedevām
  • 75 g šokolādes konfekšu ar kafijas pildījumu
  • 1 ēd.k.pūdercukura
  • ½ēd.k. kakao pulvera
  • Taukvielas un milti veidnei

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.Pievieno olu liķieri un eļļu.Iesijā miltus, pievieno cepampulveri un samaisa.Pusi no mīklas liek ietaukotā un miltiem izkaisītā veidnē.
  2. Atlikušajai mīklai pārsijā kakao pulveri un samaisa, iecilā šokolādes konfektes, un šo mīklu uzliek virsū gaišajai mīklai veidnē.Ar dakšiņu tumšo mīklu spirāles veidā iejauc gaišajā mīklā.
  3. Veidni liek 175°C karstā cepeškrāsnī un cep apmēram stundu Atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru un kakao.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi