Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju bumbulīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 gr. rīsi
  • 200 gr. zivs fileja
  • 2 olas
  • 1 šķēle baltmaize
  • Sāls
  • Mērcei - bezpiedevu jogurts,tomātu biezsula,dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra rīsus.
  2. Zivi samaļ ,pievieno izmērcētu baltmaizi, olu , sāli un masu kārtīgi samaīca.Kad masa ir viendabīga, piemīca rīsus.
  3. No masas taisa bumbulīšus ( mazliet lielākus kā frikadeles) un vāra vieglā sālsūdenī.
  4. Jāievēro ,ka bumbulīši jāliek vārotā ūdenī.
  5. Pasniedz ar mērci ,ko pagatavo ņemot vienādās devās jogurtu un tomātu biezsulu.
  6. Jogurtu sakuļ ar biezsulu, pieliek sīki sagrieztas dilles unn sāli pēc garšas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas