Zivju bumbulīši

Sastāvdaļas

  • 200 gr. rīsi
  • 200 gr. zivs fileja
  • 2 olas
  • 1 šķēle baltmaize
  • Sāls
  • Mērcei - bezpiedevu jogurts,tomātu biezsula,dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra rīsus.
  2. Zivi samaļ ,pievieno izmērcētu baltmaizi, olu , sāli un masu kārtīgi samaīca.Kad masa ir viendabīga, piemīca rīsus.
  3. No masas taisa bumbulīšus ( mazliet lielākus kā frikadeles) un vāra vieglā sālsūdenī.
  4. Jāievēro ,ka bumbulīši jāliek vārotā ūdenī.
  5. Pasniedz ar mērci ,ko pagatavo ņemot vienādās devās jogurtu un tomātu biezsulu.
  6. Jogurtu sakuļ ar biezsulu, pieliek sīki sagrieztas dilles unn sāli pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi