Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta karbonāde ar sieru un žāvētu gaļu

2005. gada 6. oktobris
Foto: Inese
Pagatavošana
1 min
1. Aptuveni 1,5-2cm biezu gaļas šķēli ar gaļas
2. āmuru no abām pusēm izirdina, pārkaisa ar
3. sāli un pipariem.Pirms pildīšanas gaļas šķēli
4. apsmērē ar sinepēm. Uz gaļas šķēles liek
5. siera šķēli un žāvētas gaļas šķēli.Gaļas
6. šķēles malas pārloka pāri pildījumam. Ar
7. rokām karbonādei veido ovālu formu, tad
8. panē miltos. Un visbeidzot apviļā olas-ūdens
9. maisījumā.Cep sakarsētos taukos no abām
10. pusēm, līdz veidojas dzeltenīgi brūna
11. garoziņa.
Uz augšu