Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Marokāņu sautējums ar kartupeļiem un citroniem

2005. gada 6. oktobris
Foto: Vita Vilciņa
Pagatavošana
20 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200( regulētāja stāvoklis 4-5) Sautējamā katlā uzkarsē eļļu. Tajā ieliek sīpolus, ķiplokus, čilli piparus, ķimeņu un koriandra pulveri, visu cep uz mazas uguns 1-2 min.
2. Karttupeļu šķēlītes sajauc ar citrona mizu un sulu un pievieno dārzeņu bulj, piparus un sāli.
3. Uzvāra un satruu pārlej ugunsdrošā cepeškrāsns traukā. Uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī 40 min.
4. Sautējumu liek uz šķīvjiem uz katras porcijas uzliek karoti krējuma. Pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
Uz augšu