Kabaču sautējums ar gaļu

Sastāvdaļas

  • 500 gr maltas liellopu gaļas
  • 1 vidēja lieluma kabacis
  • 3 palieli burkāni
  • 1 liels sīpols
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 3 palieli tomāti
  • Garšvielas ar sāli
  • 80 gr. majonēzes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sautējamā katlā ar vāku liek apcepties malto gaļu, smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus.
  2. Ņotīra un sarīvē uz rupjās rīves burkānus.
  3. Liek uz apceptās gaļas.
  4. Nomizo un kubiņos sagriiež kabaci, ko liek virsū uz burkāniem.
  5. Kamēr viss sautējās, nomazgā un smalki sagriež tomātus.
  6. Tomātus ber virsū uz kabačiem, la pasūt.
  7. Kad jau gandrīz gatavi uzber garšvielas ar sāli, ja vēlas var pievienot arī smalkos piparus.
  8. Lai vēl pasūt, tad virsu uzlej majonēzi.
  9. Pasautē vēl drusku.
  10. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi