Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabaču sautējums ar gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 gr maltas liellopu gaļas
  • 1 vidēja lieluma kabacis
  • 3 palieli burkāni
  • 1 liels sīpols
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 3 palieli tomāti
  • Garšvielas ar sāli
  • 80 gr. majonēzes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sautējamā katlā ar vāku liek apcepties malto gaļu, smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus.
  2. Ņotīra un sarīvē uz rupjās rīves burkānus.
  3. Liek uz apceptās gaļas.
  4. Nomizo un kubiņos sagriiež kabaci, ko liek virsū uz burkāniem.
  5. Kamēr viss sautējās, nomazgā un smalki sagriež tomātus.
  6. Tomātus ber virsū uz kabačiem, la pasūt.
  7. Kad jau gandrīz gatavi uzber garšvielas ar sāli, ja vēlas var pievienot arī smalkos piparus.
  8. Lai vēl pasūt, tad virsu uzlej majonēzi.
  9. Pasautē vēl drusku.
  10. Labu apetīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas