Vistas fileja kažokā

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi 6 vidēja lieluma
  • Vistas fileja 1gab
  • Ola 1
  • Milti mazliet
  • Garšvielas
  • Ķiploki
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. vistas fileju sagriež uz pusēm, tad ar gaļas āmurīti izdauza kā karbonādi. apkaisa ar garšvielām un apcep.
  2. sarīvē kartupeļus uz vidēja rupjuma rīves, pierīvē ķiploku, piesit olu un pieber mazliet miltus(kādas 3 ēdamkarotes), pieber universālās garšvielas.
  3. vistas filejai apliek apkārt kartupeļu masu un liek cepties uz pannas. cep kamēr no abām pusēm smuki brūns (cep uz vidējā karstuma un pēc apgriešanas vēlams uzlikt vāku)
  4. ēd ar skābo krējumu un var arī ar dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi