Asā vista ar rīsiem un ananāsiem

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja apm. 500 g
  • Bundžiņa konservētu ananāsu
  • Karijs
  • Melnie pipari
  • Sāls
  • Rīsi
  • Pāris burkāni
  • Saldā paprika
  • Sīpols
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus uzvāra, papriku, sīpolus un burkānus sagriež mazos gabaliņos.
  2. Vispirms uz pannas viegli apcep burkānus, tad pievieno papriku, sīpolus, sāli, kariju, piparus. Visbeidot pievieno vārītos rīsus un kārtīgi apmaisa.
  3. Vistas fileju sagriež gabaliņos, apcep uz pannas eļļā, pievienojot kariju, piparus, sāli.Kad vista apcepusies, pievieno ananāsu gabaliņus un nedaudz pasautē.
  4. Vistu pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi