Gaļas pudiņš

Sastāvdaļas

  • 500 gr svaiga gaļa
  • 1 liels sīpols
  • Kartupeļi
  • 120 gr putraimi
  • Tomātu biezenis
  • Sviests
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu (nav svarīgi kāda - cūkas, lielopa vai vistas), sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu arī smalki sagriež. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlēs. Putraimus noskalo un uzbriedina siltā ūdenī. Sagatavo pudiņa formu - ietauko ar sviestu. Liek pabiezu kartupeļu kārtu, tad gaļu, putraimus. Kārtām pa vidu ieliek tomātu biezeni, sīpolus un garšvielas, sviesta piciņas. Virsu pārklāj ar kartupeļiem, pārsmērē ar sviestu. Liek cepties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi