Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 270 g miltu
  • 100 g auzu pārslu
  • 15 g rauga
  • 40 g eļļas
  • ½ tējk. cukura
  • 1 /8 l remdena piena
  • 1 tējk. sāls
  • Margarīns veidnes ieziešanai
  • Pārklājumam
  • 1 kārba (530 g) mizotu konservētu tomātu
  • 1 puravs
  • 200 g Mozzarella’s siera
  • 200 g vārīta šķiņķa
  • 10 – 15 ar papriku pildītu olīvu
  • Garšaugu maisījums (rozmarīns, timiāns, majorāns, baziliks)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu samaisa ar cukuru un 4 ēdamk. remdena piena un atstāj uz 10 min. uzrūgt. Bļodā ber miltus un auzu pārslas, vidū veido iedobi un tajā lej rauga maisījumu. Tad pievieno taukvielas, sāli, atlikušo pienu un visu samīca mīklā. Raudzē 15 min, tad izveltnē un liek ieziestā apaļā veidnē, veidojot ap 2-3 cm augstas malas. Tomātus notecina un sagriež mazos gabaliņos. Nomazgātu puravu sagriež plānās šķēlēs, sieru sagriež stienīšos, šķiņķi – kubiņos. Uz picas kārto dārzeņus, šķiņķi, sieru un uz pusēm pārgrieztas olīvas. Visu pārkaisa ar garšaugu maisījumu. Cep 225°C temperatūrā 30 minūtes. Rotā ar olas šķēlītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas