Brūnās kartupeļu šķēlītes

5 1
Brūnās kartupeļu šķēlītes
Foto: Depositphotos.com
Kartupelus nevajag murkāt ar karoti vai lāpstiņu, labāk vienkārši ar lāpstiņu apgriezt šķēlītes otrādi un ļaut apcepties arī no otras puses.

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 6 kartupeļi (lielums nav svarīgs)
  • Olīveļļa (ieteicamāka)
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  2. Pirms tam jau sāk uzkarsēt pannu, uz kuras uzlieta eļļa, uzkarsē un ber tos ripiņās sagriztos kartupeļus un... gaida,kad bus gatavi! Jaaa,
  3. Nav ieteicams cept uz lielas liesmas, var piedegt. Neliek pannai virsū vāku (ja negrib izjukušus kartupeļus), un cep līdz paliek apetelīgi brūni. Vienīgā garšviela - sāls, pievieno, kad kartupeļi gatavi.

    Labu apetiti!
    Nav ieteicams cept uz lielas liesmas, var piedegt. Neliek pa...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni