Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Brūnās kartupeļu šķēlītes

Brūnās kartupeļu šķēlītes

FOTO: Depositphotos.com

Kartupelus nevajag murkāt ar karoti vai lāpstiņu, labāk vienkārši ar lāpstiņu apgriezt šķēlītes otrādi un ļaut apcepties arī no otras puses.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 6 kartupeļi (lielums nav svarīgs)
  • Olīveļļa (ieteicamāka)
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  2. Pirms tam jau sāk uzkarsēt pannu, uz kuras uzlieta eļļa, uzkarsē un ber tos ripiņās sagriztos kartupeļus un... gaida,kad bus gatavi! Jaaa,
  3. Nav ieteicams cept uz lielas liesmas, var piedegt. Neliek pannai virsū vāku (ja negrib izjukušus kartupeļus), un cep līdz paliek apetelīgi brūni. Vienīgā garšviela - sāls, pievieno, kad kartupeļi gatavi.

    Labu apetiti!
    Nav ieteicams cept uz lielas liesmas, var piedegt. Neliek pa...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas