Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Salsa mexicana (meksikāņu mērce)

Salsa mexicana (meksikāņu mērce)

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3-4 tomāti
  • 2 sīpoli
  • 4-5 čili 'Serrano'
  • 15-20 koriandra lakstu
  • 1 tējk. sāls
  • 3 ēd. k. laima sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Tomātiem izgriež kātiņus un sīki sagriež.
  2. Sīpolus sasmalcina.
  3. Čili pākstis pārgriež, izņem sēklas un starpsienas, bet mīkstumu sakapā. Koriandrus sakapā.
  4. Visas sastāvdaļas liek traukā, pārkaisa ar sāli un apslaka ar laima sulu. Šai mērcei pirms lietošanas vajadzētu ļaut 0,5 - 1 stundu ievilkties.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas