Salsa mexicana (meksikāņu mērce)

4 1
Salsa mexicana (meksikāņu mērce)
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 3-4 tomāti
  • 2 sīpoli
  • 4-5 čili 'Serrano'
  • 15-20 koriandra lakstu
  • 1 tējk. sāls
  • 3 ēd. k. laima sulas

Pagatavošana

20 min.
  1. Tomātiem izgriež kātiņus un sīki sagriež.
  2. Sīpolus sasmalcina.
  3. Čili pākstis pārgriež, izņem sēklas un starpsienas, bet mīkstumu sakapā. Koriandrus sakapā.
  4. Visas sastāvdaļas liek traukā, pārkaisa ar sāli un apslaka ar laima sulu. Šai mērcei pirms lietošanas vajadzētu ļaut 0,5 - 1 stundu ievilkties.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Olga Sloka 2009. gada 27. septembris 00:23
Ļoti patika, tagad gatavojam regulāri!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas