Pannā cepta vistas fileja ar zirņiem & piparmētru

Sastāvdaļas

  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • Sviests, 25 g
  • 1 sīpols
  • Ķiploks, 1na daiviņa
  • Mārrutki, 1 ēd. k
  • 4 ēd. k. skāba krējuma
  • Zaļie zirnīši, 450 g
  • Maza ķīnas salātgalviņa
  • Šķipsniņa cukura
  • 1 ēd.k. sasmalcinātu piparmētru lapu
  • Kartupeļi (labāk jaunie) bet nu jau to nav

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistiņas fileju salaista ar eļļu un sarīvē ar sāli un pipariem, tad liek to pasākumu uz lielas uguns pannā pacepties, pēc brīža apgrozot, lai nepiedeg...
  2. Pa to laiku, kamēr vistiņa brūninās, katliņā izkausē sviestu un met tur iekšā sagrieztus sīpolu un ķiploku, tad pieliec mārrutkus un skābo krējumu, drusku pakarsē uz mazas uguns
  3. Tad katliņā iebāžam zirņus, tos salātus un cukuru, pieberam vēl sāli, cukuru, piparus, karsē uz mazas uguns vēl pāris min, kamēr salāti izskatās apvītuši
  4. Noņem katliņu no uguns un pieliek piparmētras
  5. Pasniedz:
  6. Zirņi šķīvī apakšā, pa virsu- vistiņa- un vēl tur kartupeļi piedalās ;)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi