Olinjas :)

Sastāvdaļas

  • 4 cilvēkiem
  • 8 olas
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploki
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 2 ēd.k. tomātu biezeņa
  • Pusglāze tomātu sulas
  • 0.5 kg sasmalcinātu tomātu
  • Kajenas pipari
  • 25 g kaperu (var nelikt)
  • Sķipsna raudenes

Pagatavošana

20 min.
  1. Olas vāra cietas,
  2. Pannā sacep sīpolus, ķiplokus, piemaisi klāt tomātu biezeni, pamaisi, pasautē, tad laiks tomātu sulai, un tomātiem pasautē vēl ~10min. Tad pieliec sāli un piparus, sakapā kaperus un raudeni un pašās beigās pievieno mērcei
  3. Pasniegšana:
  4. Olas pārgriez gareniski uz pusēm un kopā ar jauniegūto mērci kārto šķīvī, pārkaisa ar raudenēm (uzmanīgi! raudene ir stipra garšviela!)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi