Medus torte ar žāvētām aprikozēm un skābo krējumu

Sastāvdaļas

  • 200 g medus
  • 2 olas
  • 75 g cukurs
  • 350 g milti
  • 10 g soda
  • 50 g skābais krējums
  • 400 g ž.aprikozes
  • 75 g cukurs
  • 300 g sk.krējums
  • 25 g želatīns
  • 300 g saldais krējums
  • 20 g cukurs
  • 200 g drupināti, grauzdēti rieksti

Pagatavošana

180 min.
  1. Mīklai: olas ar cukuru puto 15min, sk.krējumu samaisa ar sodu, savieno ar saputotajām olām.Iemaisa izkausētu medu, iecilā miltus. Cep formā uz cepamā papīra 20 min.180grādos.
  2. Aprikozes ar cukuru savāra, atdzesē, samaļ.
  3. želatīnu uzbriedina, izkausē,samaisa ar skābo krējumu un aprikozēm. Krēmu liek starp sagrieztiem biskvītiem. Vēlams gatavot formā, lai netecētu ārā krēms.
  4. Ledusskapī lauj sastingt 30min.
  5. Pārsmērē ar saputotu putukrējumu, pārber ar drupinātiem riekstiem.
  6. Lai garšo!
  7. Ieteicams ēst nākamajā dienā, būs superīgāka garša.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi