Ābolu/rabarberu kūka

Sastāvdaļas

  • 7 lieli āboli
  • 3 olas
  • (250ml) glāze kviešu milti
  • 200 g cukurs
  • Cepamais pulveris
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolus nomizo, sagriež smalkos gabaliņos
  2. Olas ar cukuru saputo stingrās putās.
  3. Pievieno miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru
  4. visu sajauc un beigās pievieno ābolus - visu samaisa.
  5. Liek uz ietaukotas veidnes, pārkaisa ar kanēli un cep 250 grādu karstumā kanmēr paliek skaisti brūna.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi