Pildīts lasis ar garnelēm

Sastāvdaļas

  • 200 grlasis
  • 100 grgarneles
  • 15 grsviesta
  • 2 olas
  • 50 grrīvmaize
  • 15 grdilles svaigas
  • 1 citrons
  • Garšvielas
  • Eļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Svaiga laša fileju nedauz izdauza
  2. apkaisa ar vegetu,izspiež citronu sulu,
  3. viducī liek svaigas garneles un sviestu,zaļumus
  4. ar rokām veido,kā apaļu bumbiņu,
  5. tad panē olā un rīvmaizē,
  6. cep lielā eļas daudzumā,
  7. pasniedz ar rīsiem,zaļumiem un citroniem.
  8. Tiešām ļoti garšīgi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi