Vistas gaļas kroketes

Sastāvdaļas

  • 600 gr malta vistas gaļa
  • 100 gr auzu pārslas vai rīvmaize
  • 2 olas
  • 1 buljona kubiņš
  • Zaļumi
  • Eļļa
  • Sāls, pipari vai gatavaismaisījums- piedeva vistas gaļai

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ kopā ar ar buljona kubiņu (kubiņu iedrupina olā). Maltai vistas gaļai pievieno piparus, samalki sagrieztus zaļumus un sakulto olu. Masu labi sajauc. Veido vienāda lieluma lodītes, apviļā auzu pārslās vai rīvmaizē un cep uz pannas lielā sakarsētā eļļas daudzumā.
  2. Pasniedz ar kartupeļiem vai rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi