Cūkgaļa ķiploku un krustnagliņu mērcē

Sastāvdaļas

  • 4 karbonādes šķēles
  • 1 liels sīpols
  • 10 ķiploka daiviņas
  • 5 krusatnagliņas
  • 2 lauru lapas
  • 5 -6 ēdk.baltvīna
  • Ūdens olīveļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Cep gaļu.karbonādes šķēles (tādas lielākas) liec karstā ēlļā un apcep no abām pusēm,pēc tam pārkaisi ar sāli.
  2. Pagatvo mērci.Sīpolus un ķiplokus sagriez plānās šķēlēs, kopā ar krustnagliņām un lauru lapām,sāli ber pannā,kur cepusies gaļa un apcep,pielej nedaudz ūdeni un vīnu.uzvāri.
  3. Sautē.Mērcē liec ceptās karnonādes šķēles un uz lēnas uguns sautē 20-30 min.
  4. pasniedz ar vārīteim rīsiem un tvaicētiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi