Žāvetu augļu kūka

Sastāvdaļas

  • Biskvītam
  • 5 olas
  • 5 ēd. karotes milti
  • 5 ēd. karotes cukurs
  • Kremam
  • Vaniļas cukurs 1 paciņa
  • Saldais krējums-750 grammi
  • Žāvētas plūmes-200 grammi
  • Žāvētas aprikozes- 200 grammi
  • Zefīri- 200 grammi
  • Želantīns 20 grammi
  • Virsai
  • Augļi pēc izvēles

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas dzeltenumu atdala no baltuma, dzeltenumu sakuļ ar cukuru, pievieno miltus, izmaisa, iecilā stingrās putās saputotu olas baltumu, liek sakarsētā cepeškrāsnī(150 grādi) un cep gatavu.
  2. Plūmes, aprikozes, zefīru sagriež gabaliņos.Želantīnu uzbriedina, sakuļ saldo krējumu, bet ne stingrās putās, bet pašķidru, tajā ieliek žāvētos augļus, izmaisa un lēnām lej izšķīdinātu želantīnu, masu liek formā virss atdzesēta biskvīta, izlīdzina, virsū liek dekorējumu no augliem, pēc tam liek ledusskapī.Pēc stundas var pasniegt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi