Mannas klimpas ar sieru

Sastāvdaļas

  • 500 ml dārziņu buljona
  • 150 g mannas
  • 50 g cieta siera
  • 50 g mīksta siera
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļumu
  • 50 g rīvēta siera
  • 30 g kausēta sviesta
  • 100 g cauraugusas cūkgaļas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Buljonu uzvāra un, nepārtraukti maisot, ieber mannu un 10 minūtes briedina uz lēnas uguns. Cieto sieru sagriež smalkos kubiņos un sajauca r mīksto sieru, zaļumiem un uzbraidušo biezputru. Ar divu karotīšu palīdzību veido klimpas, iemērc kausētā sviestā un liek uz pannas vai lēzenā sacepumu formā. Klimpas pārkaisa ar rīvēto sieru un cep 5 minūtes 200 - 220 grādu temperatūrā. Cūkgaļu sagriež strēmelītēs vai šķēlītēs un apcep. Mannas klimpas pasniedz ar ceptu cūkgaļu, ārzeņu salātiem, gaļas buljonu vai dzidro zupu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi