Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta liellopu fileja ar pildītiem tomātiem

2005. gada 10. aprīlis
Foto: Marina Kanonoviča
Pagatavošana
1 min
1. Liellopu fileju atdala no cīpslām, ierīvē ar sāli un garšvielām. Cep cepeškrāsnī aptuveni 50 minūtes, laiku pa laikam aplaistot. Pēc 50 minūtēm virsmu pārziež ar olu, kas sajaukta ar rīvētu sieru, rīvmaizi un sakapātiem zaļumiem. Cep vēl 10 minūtes. Tomātiem nogriež cepurīti, izņem mīkstumu un pilda ar apceptu sīpolu un burkānu maisījumu. Cep cepeškrāsnī. Beigās pārkaisa ar rīvētu sieru. Šķīvī liek sagrieztas gaļas šķēles, tām blakus pildītos tomātus un vārītas pākšu pupiņas.
Uz augšu