Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta liellopu fileja ar pildītiem tomātiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg liellopu filejas
  • Sāls, garšvielas gaļai
  • Piedevām
  • 8 tomāti
  • 200 g siera
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • Taukviela cepšanai
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes rīvmaizes
  • Zaļumi
  • Sāls, pipari
  • Pākšu pupiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopu fileju atdala no cīpslām, ierīvē ar sāli un garšvielām. Cep cepeškrāsnī aptuveni 50 minūtes, laiku pa laikam aplaistot. Pēc 50 minūtēm virsmu pārziež ar olu, kas sajaukta ar rīvētu sieru, rīvmaizi un sakapātiem zaļumiem. Cep vēl 10 minūtes. Tomātiem nogriež cepurīti, izņem mīkstumu un pilda ar apceptu sīpolu un burkānu maisījumu. Cep cepeškrāsnī. Beigās pārkaisa ar rīvētu sieru. Šķīvī liek sagrieztas gaļas šķēles, tām blakus pildītos tomātus un vārītas pākšu pupiņas.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas