Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Pildītas ābolu maizītes

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīkla: Pildījums
  • 200 g biezpiens 200. g biezpiens
  • 200 g milti 60.g cukurs
  • 200 g margarīns rīvēta citrona miziņa
  • šķipsniņa sāls 2gab.olas dzeltenums
  • Ēdamkarote pūdercukura 4 gab. Āboli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izsijātiem miltiem pievieno biezpienu, margarīnu, sāli un pūdercukuru un samīca mīklu.
  2. Mīklu ieliek ledusskapī uz 15.minūtēm. Pa to laiku pagatavo mīklu pildījumam.
  3. Samaisa biezpienu ar cukuru,pievienu olu dzeltenumus.
  4. Ābolus sagriež šķēlītēs. Mīklu izveltnē un sagriež kvadrātiņos. Uz katra like biezpiena pildījumu un ābolu gabaliņus. Kvadrāta stūrīšus atloka uz iekšpusi un piespiež.
  5. Like uz pannas un cep apmēram 20 – 25 minūtes.
  6. Nedaudz atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas