Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Viltotā soļanka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ¼ svaigas kāpostgalviņas
  • 3 vidēji burkāni
  • 5 kartupeļi
  • 2 lieli sīpoli
  • 300 gr cieti žāvētas desas
  • 1 l tomātu sulas
  • Sāls
  • Nedaudz eļļa cepšanai
  • Zaļumi - lociņi, dilles, selerijas, pētersiļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kāpostu sasmalcina. Nomizotus burkānus un kartupeļus sagriež salmiņos.
  2. Visas sastāvdaļas liek katliņā, un pārlej ar ūdeni, lai nosegtu dārzeņus. Pieber sāli un vāra kamēr dārzeņi gatavi.
  3. Sīpolus sasmalcina un cep eļļā, kamēr tie kļūst zeltaini. Sīkos salmiņos sagriež cieti žāvēto desu un kopā ar sīpoliem apcep.
  4. Kad dārzeņi mīksti, tiem pievieno apcepto desu un sīpolus.
  5. Visam pievieno tomātu sulu un uzvāra. Zupu pārber ar sasmalcinātiem zaļumiem. Pasniedz ar krējumu.
  6. Ja zupa gribās asāka, tad beigās tai var pievienot pāris daiviņas saspiestu ķiploku.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas