Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Burkānu plātsmaize ar burkānu pildījumu-vieni burkāni

2005. gada 30. septembris
Foto: Sandra V
Pagatavošana
1 min
1. Pamatne:
2. Izsautē burkānus, izkāš un ar blenderi sasmalcina, pievieno eļļu.
3. Sakuļ cukuru,olu,sāli, pievieno miltus un burkānus. Iegūto mīklu izlīdzina uz ietaukotas plāts, veidojot bortus. Cep 15min. 300gr.temperatūrā. Izņem no cepeškrāsns, uzkaisa vienmērīgā slānī rozīnes un pārklāj pamatni ar pildījumu un cep apm.50min. 300 grādos.
4. Pamatne:
5. Tāpat kā iepriekš izsautē burkānus (sautē kopā un tad pusi paņem pamatam, pusi pildījumam), sablederē un sajauc ar eļļu.
6. Atsevišķi sakuļ cukuru, olas krējumu, miltus un sāli. Sajauc burkānus kopā ar olu maisījumu, izlīdzina uz apceptās pamatnes un cep kā iepriekš rakstīts-apm.50min 300 grādos.
7. Labu apetīti!
Uz augšu