Siļķu salāti ar puraviem

Sastāvdaļas

  • 4 mazsālītu vai marinētu siļķu filejas
  • 1 paliels puravs
  • 2 vidēji skābi āboli
  • Majonēze
  • Krējums
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Siļķu filejas sagriež kubiņos vai nelielās strēmelītēs.
  2. Puravu notīra un sagriež salmiņos. Balto daļu var griezt nelielos gredzenos.
  3. Ābolus nomizo un sarīvē.
  4. Visas sastāvdaļas sajauc, pieber sāli un sajauc ar krējumu un majonēzi. Var lietot arī tikai majonēzi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi