Kallas ar marmelādi

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 0.5 glāze cukura
  • 0.5 glāzi miltus
  • 2 -0.4 marmelādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas un cukuru 15 min, puto un lēnām pieber miltus.
  2. Labi izmaisīt ,lai būtu viendabīga masa.
  3. Sakarsē cepešpannu un iesmērē ar eļļu.
  4. Cep aptuveni no1-3 min.
  5. Gatavais cepums jāsaspiež viena maliņa kā izskats atgādina puķi kalli.
  6. Un viducī ieliek marmelādi kura ir sagriesta mazās šķēlītēs.
  7. Ja garšo tad var arī uzbērt pūder cukuru viss tas ir viegli pagatavojams.

Komentāri

Anete Bikerniece 2009. gada 24. jūlijs 14:09
ljoti gardi...un galvenais ka nav nemaz tik ilgi jaacep.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi