Biezpiena kūka ar augļiem

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 500 g cepuma selga
  • 2 gab. biezpiena sieriņu Kārums-apelsīna
  • Krējums
  • Cukurs
  • 1 citrons
  • Augļi jeb kādi

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpinu samaļ, tam klāt pievieno sieriņus Kārums.
  2. Nedaudz pievieno krējumu,līdz masa kļūst viendabīga, pēc garšas pievieno cukuru.
  3. Ja vēlas, var pievienot arī izspiestu citrona sulu.
  4. Bļodiņā ielej pienu, pienā nedaudz pamērcē cepumus un kārto lēzenā traukā.
  5. Pirmo kārtu liek cepumus,tad biezpiena masu, tad cepumus utt.
  6. Kad viss ir pabeigts,kūku no visām pusēm nosmērē ar biezpiena masu.
  7. Kūkas virskārtu dekorē ar augļiem, katrs pēc savas gaumes.
  8. Kūka būs garšīgāka ,ja to paturēs pāris stundas leduskapī.
  9. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi