Auzu pārslu deserts

Sastāvdaļas

  • 200 gr auzu pārslu
  • 200 gr saldā krējuma
  • 2 galda karotes cukura
  • ½ tējkarote vanīļas cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Auzu pārslas izkarsē uz pannas vai plāts dzeltenbrūnas; atdzesē. Saldo krējumu saputo ar cukuru un iemaisa auzu pārslas. Pasniedz desertā traukos ar ķīseli.

Komentāri

Signe Mežniece 2014. gada 22. marts 22:43
Es iesaku likt mazāk auzu pārslu! Un grauzdēšanai izmantot sviestu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi